Hvem og hvad er Third Field?


 

Det hele startede som en simpel idé. En idé om at skabe et rum for den moderne mand. Et rum hvor der var plads til de gamle dyder og at dyrke det at være mand.

Vi var alle tre blevet studenter og det var ligesom nu vi skulle vælge, hvad for en vej vi ville gå. Ønsket om at skabe noget selv, være sin egen chef og kunne kalde noget for sit, var for os alle den helt rigtige vej at gå. Det var nærmest et tilfælde, at vi fik snakket om det. For vi gik alle med drømmen.

En sen aften på en café, startede vi med, at kaste ideer rundt og grundstenene til det maskuline rum, der skulle blive til Third Field, var lagt. Kategorisk fastlage vi først rammerne, så produktet, så navnet og til sidst en definering af, hvad vi er.
Third Field blev en realitet!

 

”Det hele startede med en simpel idé: at inspirere den moderne mand til at genfinde sin indre gentleman.”

Gennem en blog, gennem en facebookside og ved hjælp af det måske mest mandige forbrugsprodukt i eksistens – barbergrej – ville vi række ud til mænds underbevidsthed og grave de traditionelle gentleman-manerer op, som hos mange har ligget gemt.

Men det handler også om, at finde tilbage til det traditionelle - til de simple ting, som vi i nudagens stress har forglemt. Mange mænd betragter barberingen som en lettere byrde, der skal planlægges ind i hverdagen. Men det behøver ikke være en byrde. Og vi kan hjælpe dig med, at gøre barberingen til en oplevelse. Det handler om, at tage sig tid.

Third Field er et friskt brand med fokus på personlig pleje - på den maskuline måde. Produkterne på vores webshop bliver udvalgt ud fra strenge kriterier så, du er sikret en enestående og eksklusiv oplevelse på den mest enkle måde.

 

Mission

”vi giver den moderne mand et friskt pust i hverdagen ved at sætte fokus på de små øjeblikke, som gør livet særligt”Vision

Visionen er, at blive hele Danmarks foretrukne webshop, for de mænd, der søger luksuriøse produkter, som ikke findes i det lokale indkøbscenter. Vores mål er, at udbyde og levere disse produkter med en enestående service, så kunden altid modtager varen med et smil. På sigt ser vi at Third Field bliver mere, end blot en webshop og i kraft af det, til fulde kan leve op til grund tanken om at skabe et rum for mænd.

 

 

Trioen bag

Niclas Eisenreich

Manden, du (forhåbentlig!) vil komme til at holde af. Med flere af sine yngre år i servicesektoren, er han den, der tager sig af kundehenvendelser og pakker alle dine indkøb. Niclas er en mand, der forholder sig til det, der ligger for hånden. Han drømmer, men han drømmer realistisk. Og han arbejder mod sine mål på samme vis. Begge hans ben er plantet i jorden som egetræer, og han arbejder benhårdt samtidig med, at hans involvering i virksomheden skaber en jordnær balance.

Email: niclas@thirdfield.dk

 

 

Rasmus Bruus Larsen


Rasmus har altid været en ildsjæl. Han stopper ikke for noget, og pløjer forhindringer ned som var det en fritidsinteresse. Han brænder for, at være sin egen mand – noget, han blandt andet realiserer gennem iværksætteri. At sætte spørgsmålstegn er en god egenskab. At sætte spørgsmålstegn ved alt er en irriterende egenskab, som om ikke andet har bragt ham dertil, hvor han er i dag – succesfuld fotograf og (med-)ejer af to virksomheder.Udover Third Field driver Rasmus også en enkeltmandsvirksomhed, hvor han fungerer som bryllups- og portrætfotograf. Med sit store overblik står han for at holde styr på økonomien, og markedsføringen af virksomheden.

E-mail: rasmus@thirdfield.dk

 

 

Mathias Oliver HansenMed flair for det kreative og innovative står han for udvikling af brandet Third Field og sørger desuden hele tiden for, at produktsortimentet er friskt og overholder vores kriterier for maskulinitet, design og kvalitet. Mathias er intelligent og hurtigt tænkende. Når boldene bliver kastet op er Mathias den som sørger for, at alle sammen bliver grebet igen og lagt i de rigtige kasser. Et stort overblik og et indgående kendskab til produkter, barbering og det at være en gentleman, sikrer at Third Field aldrig går galt i byen.

E-mail: mathias@thirdfield.dk