Er Du Blogger? Vil Du Blogge For Third Field?


Så har du muligheden for, at samarbejde med Third Field!

Hos Third Field elsker vi blogs. Vi elsker blogs hvor man kan mærke, at der er noget passion bag, og et menneske som brænder for sit arbejde.

Vi samarbejder med mange forskellige slags bloggere, som får tilsendt barbergrej fra os, som de så kan skrive om. Vi samarbejder hovedsagligt med bloggere, som blogger om mode, skønhed, grooming og livsstil. Dette skal dog ikke sætte en stopper for dig, som ikke lige rammer disse emner. Kontakt os endelig alligevel, hvis du gerne vil blogge om Third Field, så kan vi se hvordan din blog kan være relevant for os.

Hvordan kommer du i gang?

Vi har en interesse i alle blogs. Vi forventer dog, at din blog har nogle læsere der er relevante for Third Field. Som fingeregel arbejder vi ikke sammen med blogs, som er under et år gamle, men der er selvfølgelig altid undtagelser. Vi vurderer hver enkelt blogger ift., om et eventuelt samarbejde kan blive aktuelt.  Vi kan desværre ikke garantere, at vi samarbejder med alle der kontakter os, da vi får rigtig mange henvendelser.

Du er altid velkommen til at kontakte os på rasmus@thirdfield.eu, hvis du er interesseret i et samarbejde med os. Det er meget vigtigt, at din mail indeholder følgende:

  • Et link til din blog
  • Besøgsantal samt sidevisninger om måneden
  • Info om hvor lang tid du har blogget
  • Links til dine sociale profiler - f.eks. fanside på Facebook, YouTube kanal, Instagram osv.
  • Hvad du typisk skriver om på din blog

Vi samarbejder for det meste med bloggere, som blogger på eget domæne. Hvis man kun har Youtube, Facebook, Instagram etc. kræver det, at man er godt eksponeret på disse.

Tak for din interesse - vi håber du skriver til os!